Waarmee kunnen wij u helpen?

  Van Doorne biedt je als student de gelegenheid om kennis te maken met alle facetten van het vak en met ons kantoor. Dit kan door middel van een studentstage of een juridisch assistentschap binnen een expertisegebied. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor een werkstudentschap binnen een van onze business support afdelingen.

  Events

  Kennismakingslunch

  Eens per maand kun je kennismaken met Van Doorne door deel te nemen aan de kennismakingslunch. Tijdens deze lunch is er alle gelegenheid om je vragen te stellen aan onze collega's en proef je tevens de sfeer bij ons op kantoor! Tijdens de eerstvolgende kennismakingslunch op woensdag 17 april 2024 zullen advocaten van de expertises van jouw keuze je van 12.30 - 14.00 uur antwoord geven op al jouw vragen. Ze vertellen je tijdens de lunch over hun ervaringen in de advocatuur en het werken bij Van Doorne. Er is daarnaast een Recruiter aanwezig om jouw vragen over de mogelijkheden bij Van Doorne te beantwoorden.  Dus studeer jij rechten, zit je in je derde jaar of ben je al aan een master begonnen? En lijkt het je interessant om Van Doorne beter te leren kennen? Meld je dan aan voor deze kennismakingslunch via onderstaande knop. We ontvangen graag je curriculum vitae, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordelingen. Heb je vragen over de kennismakingslunch? Neem dan contact op met Recruiter Anna Booij, via Booij@vandoorne.com. Meld je aan
  Lees meer »

  Tax Break

  Wil jij weten hoe het is om in de fiscale advocatuur te werken? Maar ben jij vooral ook benieuwd naar het team en met wie je dan komt te werken?
  Lees meer »

  Arbitration Day

  Altijd al meer willen weten over de internationale arbitragepraktijk? Meld je dan aan voor de Van Doorne Arbitragedag op dinsdag 14 mei 2024 en ervaar hoe het is om in een team van procesadvocaten een arbitrageprocedure te voeren! 
  Lees meer »

  Keepin' It Real Estate

  Heb jij altijd al meer willen weten over de wereld van het vastgoed? Meld je dan aan voor Keepin’ It Real Estate op donderdag 6 juni 2024 en leer meer over onze brede vastgoedafdeling!
  Lees meer »