Waarmee kunnen wij u helpen?

  Marktsegment

  Fusies en overnames in zorgsector

  Begrip van de sector waarin men zich beweegt is essentieel als het gaat om transacties te begeleiden, zodat ze succesvol zijn. Door onze sterke aanwezigheid in de arena van fusies, overnames en private equity kunnen wij ons richten op zaken die in feite echt over waarde gaan.

  Het juiste evenwicht

  Of u nu een PE-investeerder bent die een medisch-technologisch bedrijf overneemt, of een commerciële onderneming die een strategisch samenwerkingsverband aangaat met een gereguleerde gezondheidszorginstelling, of een beginnende biotechnologische onderneming die zijn eerste serie A financiering bemachtigt. Onze fusie-, overname- en  private equity-activiteiten worden gecombineerd met een grondige kennis van de gezondheidszorg en life sciences sectoren.

  Wij zijn goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen omtrent fusies en overnames en omdat wij elke dag met die uitdagingen omgaan, begrijpen wij de uitdagingen waarmee u geconfronteerd wordt. Wij streven naar een goed evenwicht tussen uitstekende juridische bescherming, pragmatische commerciële oplossingen en een efficiënte uitvoering van transacties. Vooral in de zeer gereguleerde markt van de gezondheidszorg life sciences.

  Het sluiten van de juiste deal

  Ons team is innovatief, ondernemend en vormt een eenheid door het enthousiasme waarmee wij klanten helpen met het realiseren van hun zakelijke doelstellingen. Wij zien het grotere plaatje en helpen u de juiste deal te sluiten.

  Onze gebieden van expertise omvatten: aankoop van aandelen en activa en verkooptransacties, joint ventures, fusies en overnames, veilingzaken (bieden of verkopen), en investering van private equity en risicokapitaal. Daarnaast ondersteunen wij u bij MBO/MBI’s, bedrijfsherstructureringen, noodlijdende fusie- en overnameverkopen en plannen voor managementparticipatie.

  Meer informatie

  Bent u benieuwd op welke manier Van Doorne u kan bijstaan? Neem dan vrijblijvend contact met Willemien Bischot of Dimitri van Hoewijk.

  Blijf up to date met onze nieuwsbrief