Waarmee kunnen wij u helpen?

  Marktsegment

  Life Sciences & Medische Hulpmiddelen

  De farmaceutische en medische hulpmiddelen industrie is een dynamische sector met enorme innovaties die worden onderworpen aan steeds toenemende regelgeving.  Wij bieden praktische en innovatieve oplossingen en helpen u met het vinden van de oplossingen voor morgen. 

  Partijen doen enorme investeringen in onderzoek en ontwikkeling, zowel in tijd als in geld. De markt is constant in beweging en terwijl traditionele bedrijven zichzelf opnieuw uitvinden, pakken startups en spelers uit nieuwe sectoren hun kansen. Wij helpen farmaceutische bedrijven, startups en scaleups in onder ander biotechnologie, (universitaire) onderzoeksinstellingen, fabrikanten van medische hulpmiddelen, toeleveranciers en (private equity) investeerders hun weg te vinden door deze regelgeving.

  Gebieden van expertise

  Onze expertise omvat onder meer Europese en Nederlandse regelgeving omtrent geneesmiddelen en medische hulpmiddelen, klinisch onderzoek, markttoegang,  pharmacovigilantie, reclameregels en gunstbetoon, intellectueel eigendom en licenties, vergoedingen en tarieven, compliance-onderzoek, distributieovereenkomsten, samenwerkingsovereenkomsten, M&A transacties.

  Contact

  Neemt u contact op met Willemien Bischot of Dimitri van Hoewijk voor meer informatie over hoe wij u zouden kunnen helpen.

  Blijf up to date met onze Zorg & Life Sciences nieuwsbrief

  Meer over