Waarmee kunnen wij u helpen?

  Sector

  Vastgoed & Bouw

  De vastgoed- & bouwsector is complexer dan ooit. Met name door de voortdurend veranderende regelgeving en de juridisering van deze sector. Dat vraagt om een juridisch adviseur die de markt door en door kent. 

  Brede en diepgaande kennis

  De specialisten van Van Doorne beschikken over brede en diepgaande kennis van de vastgoed- en bouwsector. Wij adviseren, begeleiden en contracteren. En procederen als de situatie daarom vraagt.

  Wij begeleiden onze cliënten vanaf het prille begin tot aan de voltooiing van een project. Daarbij adviseren wij over aspecten van ruimtelijke ordening en milieurecht, over projectontwikkeling en bouw, over vastgoedfinanciering, maar natuurlijk ook over de (ver)huur en (ver)koop van vastgoed. Onze notariële, fiscale en advocatuurlijke specialisten zorgen voor een geïntegreerde dienstverlening. Zo kunt u voor elke fase in de life cycle van het vastgoed een beroep op ons doen.

  Van Doorne biedt een toegankelijk, uitgebalanceerd juridisch advies geschraagd door een hoge kwaliteit van dienstverlening, omdat dat uiteindelijk het fundament vormt voor een duurzame en langdurige samenwerking met onze cliënten. Het team anticipeert snel en efficiënt op veranderingen en trends. De sectorgroep Vastgoed & Bouw van Van Doorne voldoet aan al uw eisen en zorgt, met een breed multidisciplinair team aan professionals, voor een gedegen ondersteuning van uw organisatie.

  Lees meer

  Lees meer over wat Van Doorne voor u kan betekenen. Samen leggen wij een stevig fundament onder uw vastgoedproject. Neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt daarvoor terecht bij Annerie Ploumen.

  Blijf up to date met onze nieuwsbrief