Waarmee kunnen wij u helpen?

  Zorg & Life Sciences

  Van Doorne heeft grondige kennis en juridische expertise op de gebieden van gezondheidszorg en life sciences, die voor u beschikbaar wordt gesteld door ons bijzonder ervaren en volledig geïntegreerde Zorg & Life Sciences team.

  Grote uitdagingen en verantwoordelijkheden

  Tegenwoordig wordt de gezondheidszorgsector en life sciences industrie geconfronteerd met grote uitdagingen in de omringende omgeving. Op ons wordt een beroep gedaan door zorgverleners, farmaceutische bedrijven en ondernemingen in medische hulpmiddelen. Het gaat daarbij om bedrijven die net gestart zijn, maar ook om multinationals, universitair medische centra, onderzoeks- en ontwikkelingsorganisaties, en risicokapitaalbedrijven en (PE) investeerders.

  Wij geven advies in alle sector-gerelateerde zaken, zoals de uitvoering van gezondheidszorgvoorschriften en bestuur, langdurige relaties en overeenkomsten met betalers, leveranciers, distributeurs en andere dienstverleners. Wij adviseren ook over klinische testen, prijs- en transparantievereisten, digitale gezondheid, ICT-aangelegenheden en gegevensbescherming, marktoegang voor medicinale producten en medische hulpmiddelen, biotechnologie en cosmetica en sector-gerelateerde fusie- en overnametransacties.

  Transparante oplossingen voor complexe zaken

  We hebben ervoor gekozen ons als team geheel op deze sector te richten. Hierdoor zijn wij in de unieke positie dat wij onze cliënten kunnen helpen bij de afronding van hun strategieën; wij zijn een eersteklas Zorg & Life Sciences sectorteam dat ondersteund wordt door de volle kracht van onze multiservice onderneming. Met onze langdurige ervaring en gedegen juridische inzichten zijn wij in staat om transparante en bedrijfsmatige oplossingen te ontwikkelen voor complexe zaken.

  Contact

  Bekijk ons sectoroverzicht voor meer informatie over hoe wij u van dienst kunnen zijn bij zaken die verband houden met gezondheidszorg, farmaceutica, biotechnologie, medische hulpmiddelen, IT in zorg & life sciences en fusies en overnames.