Waarmee kunnen wij u helpen?

  Corporate Litigation

  Van Doorne helpt u het risico van ondernemingsrechtelijke geschillen en procedures te vermijden. Komt het op procederen aan, dan kunt u rekenen op onze grondige proceservaring op dit gebied.

  Ontwikkelingen in Corporate Litigation

  Strategische vraagstukken voor het bestuur en de raad van commissarissen, de rol van aandeelhouders daarbij en de verhoudingen binnen de onderneming vormen de actualiteit van de dag. Aandeelhouders worden mondiger en ook niet-beursgenoteerde ondernemingen voelen de invloed van de Corporate Governance Code en de strengere eisen die worden gesteld aan goed ondernemingsbestuur. De Ondernemingskamer is niet meer weg te denken in het vaststellen van het machtsevenwicht binnen ondernemingen.

  Ruime praktijkervaring

  Wij hebben een sterk team met ruime praktijkervaring met ondernemingsrechtelijke geschillen en procedures. Zo behandelen wij doorlopend aandeelhouders- en ondernemingsrechtelijke geschillen, joint venture, vraagstukken op het gebied van medezeggenschap en corporate governance, maar ook class actions, (internationale) arbitrages, (vijandige) openbare biedingen en claims onder de garanties en vrijwaringen in het kader van een overname.

  Meer informatie

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze aanpak bij dit thema? Dan kunt u contact opnemen met Jasper Leedekerken  of Sjoerd Kamerbeek.