Waarmee kunnen wij u helpen?

    Outsourcing

    Het uitbesteden van informatietechnologie, bedrijfsprocessen of facility management diensten biedt verschillende mogelijke voordelen. Er zijn echter ook risico’s. De Outsourcingexperts van Van Doorne zijn er om u te helpen. 

    Diepgaand inzicht in cruciale kwesties

    De uitbesteding van informatietechnologie, bedrijfsprocessen of facility management diensten biedt verschillende mogelijke voordelen: kostenafname, flexibiliteittoename, verbetering van de kwaliteit van diensten en het leveren van een bijdrage aan innovatie zijn slechts een paar van de zaken die de algemene waarde verhogen. Maar als gevolg van de lock-in die vaak door dergelijke transacties gecreëerd wordt, lopen klanten hiervan het risico dat zij extra moeten betalen voor elke verandering en dat zij onvoldoende middelen hebben om de kwaliteit van diensten te verhogen. De contracten die zij afsluiten dienen voldoende bescherming te bieden tegen uitbuiting van hun lock-in.

    Effectieve en snelle onderhandelingen

    Wij bieden ondersteuning bij het creëren van langdurige, effectieve, op waarde gebaseerde uitbestedingsrelaties tussen onze cliënten en de uitbestedende partijen, waarbij wij gebruik maken van een diepgaand inzicht in marktnormen, het genereren van waarde, waaronder outsourcing economie. Hieronder valt het opmaken van contractdocumentatie die ondersteuning biedt voor een hoog aanpassingsvermogen in de voortdurend veranderende business metriek en eisen. Wij hebben een zeer effectieve en snelle onderhandelingsmethode ontwikkeld die op pragmatische wijze tot solide contracten leidt.

    Uitgebreide ervaring

    Het Outsourcingteam van Van Doorne heeft uitgebreide ervaring met outsourcing transacties: van applicatieontwikkeling tot SaaS diensten, van nationale ICT diensten tot ICT dienstverlening tussen continenten, van effectenverwerking tot facility management en telecom. Sommige hiervan zijn op nationaal niveau, velen zijn internationaal of wereldwijd, met een waarde variërend van een paar miljoen euro tot honderden miljoenen euro’s. En in verschillende sectoren: financiële instellingenconsumentengoederen, retail, food & beverages, TMT, gezondheidszorg, de publieke sector en games.

    Meer informatie

    Neem contact op met Bart van Reeken als u meer wilt weten over hoe wij u van dienst kunnen zijn bij uw uitbestedingsprojecten. Ons multidisciplinair Outsourcingteam staat klaar om uw vragen te beantwoorden.

    Meer over