Waarmee kunnen wij u helpen?

  Expertise

  Fiscaal

  Onze fiscalisten adviseren aan (inter)nationale bedrijven (waaronder financiële instellingen en fondsen) en aan vermogende particulieren hoe zij praktisch en effectief aan hun fiscale verplichtingen kunnen voldoen, maar ook hoe zij van hun fiscale rechten gebruik kunnen maken.

  Full-service belastingadvies

  Onze fiscalisten staan bekend om hun zeer hoge kwaliteit van fiscale dienstverlening op het gebied van M&A (waaronder private equity en management co-investments), vastgoed (transacties, ontwikkelingen en fondsen), acquisitiestructurering en -financiering, grensoverschrijdende fusies en omzettingen, de zorg- en onderwijssector, en fiscale procesvoering.

  Zij zijn in dat kader op dagelijkse basis met name bezig met de vennootschapsbelasting, dividendbelasting, omzetbelasting en overdrachtsbelasting. De jarenlange ervaring op deze gebieden zorgt ervoor dat ons team altijd met de meest praktische, innovatieve en effectieve oplossingen en/of alternatieven komt.

  Onze fiscalisten werken nauw samen met onze andere praktijkgroepen en sectorteams om geïntegreerd juridisch en fiscaal advies te verstrekken om het succes van onze klanten te verzekeren.

  Meer informatie

  Indien u een van de bovenstaande onderwerpen wilt bespreken, neem dan contact op met uw contactpersoon bij Van Doorne of met een van de andere personen die vermeld staan op de contactpagina van de Expertise Fiscaal.