Waarmee kunnen wij u helpen?

  Publieke sector financiering

  Het financieren van de publieke sector kent vele haken en ogen. Het zeer ervaren team van Van Doorne weet ook uw organisatie op hoog niveau door het traject te leiden.

  Marktleider advisering zorginstellingen

  Van Doorne is marktleider in de advisering van zorginstellingen bij het aantrekken van omvangrijke financieringen voor onder meer grote nieuwbouwprojecten. Ons team heeft uitgebreide ervaring met cofinanciering door de Europese Investeringsbank en onder borging van sectorale waarborgfondsen zoals het WFZ en het WSW. Met deze instellingen onderhoudt het team uitstekende contacten. Voor meer informatie over onze specialiteit publiek private samenwerking kunt u terecht op deze pagina.

  Traject in harmonie

  Wij bieden uitgebreide meerwaarde aan het adviestraject, met een praktische instelling en veel ervaring, zonder de belangen van onze cliënten uit het oog te verliezen. Wij zijn sterk gericht op harmonie, maar springen ook in de bres voor zorginstellingen wanneer de situatie daarom vraagt. Wij zijn ook actief in de onderwijssector en de corporatiesector.

  Meer informatie

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie over publieke sector financiering, dan kunt u contact opnemen met Roel Botter.