Waarmee kunnen wij u helpen?

  Financiële diensten

  De financiële sector is sterk in beweging. Nieuwe diensten, nieuwe spelers en een steeds meer regulering. Meerdere nationale en internationale toezichthouders zijn in die omgeving actief.

  Markttoegang en partnerships

  Bij markttoegang, de introductie van nieuwe diensten of het aangaan van partnerships, is een toezicht-toetsing een must. Wij helpen u de weg te vinden in het woud van (nieuwe) wet- en regelgeving en geven u praktisch advies. Soms kan het verstandig zijn guidance te vragen van toezichthouders. 
  Wij leggen dan voor u het contact en helpen u verder met de afstemming. Ook staan wij onze cliënten bij in geschillen met toezichthouders. Wij hebben onder meer ruime ervaring met advisering over betaaldiensten, elektronisch geld, beleggingsinstellingen en -diensten, verzekeringen en FinTech.

  Voorloper op bedrijfsprocessen

  Naast toezichtadvies helpen wij onze cliënten ook bij het opstellen van voorwaarden (algemene- of productvoorwaarden) en diverse overeenkomsten, zoals uitbesteding, operationele– en samenwerkingsovereenkomsten.

  Wij werken strategisch en nauw met u samen. Wij kennen de financiële markten goed en wij hebben specialisten in ons team op het gebied van interne (bedrijfs)processen. Wij lopen voor als het gaat om ontwikkelingen in de financiële dienstensector. Denk daarbij aan FinTech en Blockchain.

  Meer informatie

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze dienstverlening dan kunt u contact opnemen met Roel Botter of Jelmer Baukema.