Waarmee kunnen wij u helpen?

  Staatssteun

  Ons team van experts heeft bewezen ervaring op dit steeds belangrijker gebied. Onze langdurige relaties met overheden en toezichthouders stelt ons in staat de belangen van onze cliënten optimaal te vertegenwoordigen.

  Wij staan zowel bedrijven als overheden bij ​​met praktisch advies over de toepassing van de staatssteunregels. Dit omvat zowel lokale als nationale subsidies voor bijvoorbeeld duurzaamheidsinitiatieven, IT-innovatiesubsidies, belastingvrijstellingen en (Corona)noodhulp. Ook in bijvoorbeeld de gezondheidszorg- en financiële sector en op het gebied van infrastructuur en woningbouw adviseren wij cliënten over staatssteunkwesties.

  Onze experts treden regelmatig op als sparringpartner voor onze cliënten en adviseren hen over strategische keuzes en het structureren van projecten in het kader van de staatssteunregels.

  Ten slotte heeft ons ervaren Competition Litigation Team ruime ervaring in zaken die verband houden met de terugvordering van illegale staatssteun en inbreukprocedures.

  Blijf up to date met onze nieuwsbrief