Waarmee kunnen wij u helpen?

    Kartelverbod

    Als trusted advisor helpen wij zowel nationale als internationale bedrijven om overtredingen van de mededingingsregels te voorkomen. Zo adviseren wij over samenwerkingsverbanden en commerciële contracten en geven we regelmatig compliance trainingen die rekening houden met de dagelijkse praktijk van onze cliënten.

    Verder heeft ons team ruime ervaring van onderzoeken door mededingingstoezichthouders. We staan onze cliënten bij tijdens invallen van de ACM en de Europese Commissie en in daaropvolgende procedures. Ook in complexe zaken zoeken we altijd naar innovatieve en pragmatische oplossingen, waarbij we een persoonlijke aanpak hanteren. Daarbij zijn onze relaties met toezichthoudende instanties goed, wat een efficiënt verloop van onderzoeken en procedures ten goede komt.

    Mede dankzij ons brede internationale netwerk van vooraanstaande advocatenkantoren zijn wij in staat om onze cliënten ook internationaal bij te staan op zowel het gebied van compliance als in kartelonderzoeken en -procedures.

    Blijf up to date met onze nieuwsbrief