Waarmee kunnen wij u helpen?

  Competition Litigation

  Schadevergoedingsclaims naar aanleiding van mededingingsrechtelijke overtredingen resulteren meestal in zeer complexe procedures, waarin vaak meerdere partijen uit verschillende jurisdicties betrokken zijn en verschillende nationale rechtstelsels van toepassing zijn.

  Ons Competition Litigation Team heeft een bewezen track record op het gebied van civiele (follow-on) schadevergoedingszaken en heeft ervaring in het bijstaan van zowel eisers als gedaagden.

  Roadmap

  Met behulp van onze Competition Litigation Roadmap bieden wij onze cliënten een gestructureerd overzicht van de procedurele stappen en strategische beslissingen die eisers en gedaagden zullen tegenkomen. Onze focus ligt op een zo efficiënt mogelijk verloop van de procedure, waarbij we creatieve oplossingen bieden voor alle problemen in en buiten rechte.

  Samenwerking van professionals

  Ons Competition Litigation Team is een samenwerking van professionals uit de procespraktijk en mededingingsspecialisten. In deze procedures werken wij vaak samen met economische experts en ons grote internationale netwerk van vooraanstaande advocatenkantoren in Europa en wereldwijd.

  Blijf up to date met onze nieuwsbrief