Waarmee kunnen wij u helpen?

  Expertise

  Arbeid & Pensioen

  Ons multidisciplinair Arbeid & Pensioen team is zeer ervaren en bekend vanwege de expertise op nationaal én grensoverschrijdend arbeids- en pensioenrecht. De praktijk kent een lange traditie binnen Van Doorne.

  Individueel en collectief arbeids- en pensioenrecht

  De advocaten in ons team adviseren en procederen op het gehele terrein van het individuele en collectieve arbeids- en pensioenrecht. Daaronder valt onder andere aanname en ontslag, flexibele arbeid, cao's en pensioenkwesties, maar ook reorganisatie, overgang van onderneming, outsourcing, privacy en aanpassing en harmonisatie van arbeidsvoorwaarden. Daarnaast adviseren wij op het gebied van arbeidsrecht bij fusies en overnames en mededinging.

  Full-service netwerk

  Wij adviseren Nederlandse en buitenlandse ondernemingen, non-profit organisaties en publieke en semipublieke instellingen. Onze full-service praktijk biedt u toegang tot het Van Doorne-netwerk van ervaren en op aanpalende rechtsgebieden gespecialiseerde advocaten, notarissen en fiscalisten.

  Lees meer

  Lees meer over onze specialismen en hoe wij u kunnen bijstaan bij een vraagstuk op het gebied van arbeid en pensioen. Meer informatie vindt u op de pagina's hieronder.

  Onze specialisaties