Waarmee kunnen wij u helpen?

  Onderzoeken

  Wij hebben ruime ervaring op het gebied van interne onderzoeken in zowel de publieke als de private sector. De zaken zijn nationaal en internationaal van aard en variëren van fraude en corruptie tot andere vormen van wangedrag, waaronder seksuele intimidatie.

  Wij hebben een geïntegreerde aanpak en verlenen full services door nauw samen te werken met onze collega's van ArbeidsrechtPrivacyrecht en andere expertises. Ons team onderscheidt zich door onze oplossingsgerichte en praktische aanpak. We treden regelmatig op als trusted advisor voor directie en management.

  Als onafhankelijk Nederlands advocatenkantoor fungeren wij vaak als Nederlandse hub voor toonaangevende internationale advocatenkantoren en multinationals wanneer er grensoverschrijdende onderzoeken plaatsvinden met een Nederlandse component. We staan bekend om onze expertise op het gebied van strafrecht en toezichtsregelgeving en de goede relaties met toezichthouders in Nederland.

  Meer informatie

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze aanpak bij dit onderwerp? Neem contact op met Jan Leliveld,  Vanessa Liem en/of Neyah van der Aa.