Waarmee kunnen wij u helpen?

  Arbitrage

  Van Doorne biedt een gespecialiseerd arbitrageteam dat vanuit de kantoren in Amsterdam en Londen werkt. Rogier Schellaars en Bas van Zelst leiden dit team. Het arbitrageteam bestaat uit ongeveer 10 advocaten en is ingebed in de brede procespraktijken van Van Doorne.

  Wij richten ons op commerciële en investeringsarbitrage en behandelen zaken onder alle gangbare nationale en internationale arbitragereglementen, waaronder ICC, LCIA, NAI en UNCITRAL.

  Erkende specialisten

  Rogier Schellaars combineert zijn praktijk als advocaat onder meer met het lidmaatschap van de ICC Court of International Arbitration. Voor zijn advocatuurlijke werk is hij erkend in ‘Tier 1’ van de gezaghebbende Chambers Global-ranglijst. Bas van Zelst is eveneens fulltime advocaat en combineert dat werk met een leerstoel aan de Universiteit Maastricht. Rogier en Bas zijn erkend in de Legal 500 ‘rankings’.

  Onze advocaten werken hoofdzakelijk in de Engelse en Nederlandse taal en zijn vertrouwd met zowel de ‘common law’ als civielrechtelijke wijze van procederen. Rogier is afgestudeerd aan de Universiteit van London (Engels recht) en (daarna) de Universiteit Leiden (Nederlands recht). Bas is gepromoveerd aan de Universiteit van Amsterdam (2008) en was gastonderzoeker aan Harvard Law School en docent aan de Canadese Universiteit van British Colombia.

  Meer informatie

  Bent u benieuwd op welke manier wij u kunnen bijstaan bij een arbitragezaak? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt daarvoor terecht bij Bas van Zelst of Rogier Schellaars